Gourmet Transports la TIFF Closing Party 2018

In colaborarea noastra cu chef Horia Simon, am reusit sa introducem produsele Melform in Transilvania.

Si nu oricum, ci alaturi de Clubul Gastronomic Transilvan care este de obicei ”soul food provider” la evenimente de referinta locale.

Horia este unul dintre cei mai buni cunoscuti bucatari romani: un explorator al gusturilor locale, mereu gata sa experimenteze transformarea retetelor traditionale in adevarate capodopere.

Adesea il  gasim la targuri interntionale sau participand la ateliere de lucru in intreaga Europa si din afara ei, iar in rest sigur il gasiti dezvoltandu-si proiectele de antreprenoriat culinar precum Les Mignonnes de Simon,  Dinner 4-6 (sub umbrela Clubul Gastronomic Transilvan) si contribuind la miscarea Slow Food Romania.

Anul trecut la sfarsitul lunii mai, chef Horia Simon a participat la evenimentul de closing la Tiff (Festivalul International de Film Transilvania, cel mai important festival de film din Romania) cu suportul logistic Melform.

Pentru o logistica mai buna si pentru a economisi timp, Horia a folosit tavile Melform customizate pentru brandul sau si, pièce de résistance, sistemul AF12 modular, esential pentru a pastra gustul creatiilor sale.

Preparatele bucatarului sunt delicate, mai ales ca sunt din ingrediente crescute organic si local. O conservare proasta in timpul transportului poate degrada calitatea si aroma. Sistemul Melform AF12 cu usa activa este proiectat pentru a garanta o temperatura controlata produselor si pentru a permite transportul pe distante lungi.

Evenimentul a fost un mare succes public si AF12 nostru a trecut superb acest test in sferele de gastronomie inalta.

Gourmet Transports la TIFF Closing Party 2018

Shopping Cart
Scroll to Top
Produse Selectate
Autentificare